Olemme Minna Meriläinen ja Ismo Romppanen, ja asumme beaglejemme kanssa Keravalla, kätevän ja nopean matkan päässä Helsingistä.

Koiria meillä on ollut lähes koko elämämme ajan. Minnan lapsuuteen ja teinivuosiin kuului olennaisena osana beaglen ja suomenpystykorvan hurmaava sekoitus Manu. Manu oli iloinen ja aina reipas koira, hyvin paljon beaglen kaltainen. Manun ajoista lähtien oli itsestään selvää, että seuraava Minnan koira on beagle. Ismo puolestaan on kasvanut lehmien, kanojen, koirien ja kissojen ympäröimänä. Vuonna 1995 hän hankki ensimmäisen oman koiransa, Sintun. Sintun kanssa käytiin muutamissa näyttelyissä ilman sen kummempaa menestystä, mutta näyttelykäynneistä syttyi kuitenkin kipinä näyttelyharrastukseen. Soolon (Daragoj Solid Gold) saapuminen meille toukokuussa 1998 oli pitkäaikaisen haaveen täyttyminen: vihdoinkin meille muutti beagle!

Kennelnimen Rhodium saimme vuonna 2000. 'Rhodium' (suomeksi rodium) on yksi maailman arvokkaimmista jalometalleista. Ensimmäinen Rhodium-pentue syntyi maaliskuussa 2004. Näyttelytämme koiriamme säännöllisen epäsäännöllisesti ja silloin tällöin näyttelymatkat suuntautuvat myös ulkomaille, lähinnä Pohjoismaihin.

Tavoitteenamme on kasvattaa hyväluonteisia, terveitä ja ulkomuodollisesti rodunomaisia beaglejä. Sellaisia, joita on ilo omistaa ja joiden kanssa on mukavaa ja mutkatonta elää. Kasvattiemme tärkein tehtävä on olla omien ihmistensä paras kaveri. Koska kotona olevat omat beaglemme ovat meille ensisijaisesti rakkaita perheenjäseniä, edellytämme, että myös meillä kasvatetut pennut muuttavat uusiin koteihinsa ennen kaikkea perheenjäseniksi. Pentuja meillä syntyy harvakseltaan, 1-2 pentuetta vuodessa. Meillä ei ole erillisiä kenneltiloja, vaan sekä aikuiset koirat että pennut elävät arjessa mukanamme niin kuin perheenjäsenten kuuluukin elää.